Renovering

Belysning vid Renovering

Dags att renovera? Om det är dags att renovera så är det ytterst viktigt att noggrant planera belysningen redan i ett tidigt skede. Varje renoveringsprojekt har sina specifika behov och mål, och rätt belysningslösningar kan göra en betydande skillnad i slutresultatet. Vid renovering ska man ta kontakt med Trivsamt i ett tidigt skede för att kunna få en miljö som är helt anpassat efter era behov och önskemål!

Först och främst utvärderar Trivsamt och uppdaterar den befintliga belysningen i de utrymmen som ska renoveras. Detta kan innebära att flytta befintliga, renovera eller byta ut äldre armaturer mot moderna, energieffektiva alternativ samt få dem att fungera i den nya renoverade miljön.

Vid renovering är det också viktigt att bestämma rummets funktion. Använder du utrymmet som ett arbetsområde eller för avkoppling? Behöver något område ha mer fokuserad belysning? Vi går igenom allt som är nödvändigt och vilka behov som finns och Trivsamt hjälper er med rätt belysning samt förbättra funktionen i de renoverade utrymmena.

Renovering - Ljusplanering